Lasergravering i træ og stål

Lasergravering i forskellige materialer

LN Gravering henvender sig til alle typer virksomheder i Danmark. Vi tilbyder lasergravering i flere forskellige materialer. Lasergravering er en knivskarp gravering, der kan bruges til blandt andet rustfrit stål. Lasergravering er derfor helt perfekt til maskinskilte, maskindataskilte og CE-opmærkning.

Da vi graverer i alle typer af materialer, er det kun fantasien, som sætter grænser. LN Graverings gravøre er specialuddannede og superdygtige, ligesom de sætter dine ønsker i centrum, når de sammen med dig skal finde frem til den rigtige løsning til dig.

22

Lasergravering eller brænding i træ

Et af vores specialer er at gravere i rustfrit stål i forbindelse med for eksempel maskinskilte (maskindataskilte) og CE-opmærkninger. Når du benytter dig af lasergravering, vil al gravering stå knivskarpt, men det gælder også, når vi graverer i træ.

Træ er et levende materiale, og derfor vil lasergravering (det vil sige brænding) give det allerbedste resultat. Gravering i træ bruges til langt mere end blot navneskilte til sommerhuse. Vi graverer også geværkolber, trommestikker, salt- og pebersæt eller endda oldefars pibe.

Få sikret dit firmaværktøj med lasergravering

Brug lasergravering til at sikre dit firmaværktøj eller maskiner. Da vi graverer på både små og store flader samt på alle materiale, er det en praktisk måde at sikre sine ting på. Det kan også benyttes af privatpersoner. Maskinskilte eller maskindataskilte skal ofte være ganske præcise, og derfor er den eneste rigtige måde at mærke dem med gravering.

Vi graverer for alle privatpersoner og virksomheder over hele Danmark. Intet er for stort eller småt til os. Få et knivskarpt tilbud på lasergravering på telefon 98 26 17 15 eller send os en mail på ln@ln-gravering.dk

Kontakt os idag – og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, i forbindelse med gravering.

icon (5)  Firma

​LN Gravering
Cvr-nr.: 13705844

agenda  Kontakt

Tlf. 98 26 17 15​
E-mail: ln@ln-gravering.dk

pin  Adresse

​Rolighedsvej 64
9382 Tylstrup

Få et godt tilbud​

Vil du have et godt tilbud på din opgave?​

Indhent tilbud her »