Alle former for gravering i plast

Vi udfører alle former for gravering i plast. Er det et plast-materiale, som vi ikke har arbejdet med før, vil vi altid tilbyde en prøvegarvering, før en endelig produktion bliver sat op. Derved ender vi altid med lige det resultat, som du ønsker dig.

Gravering af plast er altid afhængig af sammensætningen af den plast, som man skal arbejde i, men som udgangspunkt kan vi gravere i al slags plast.

Derfor anbefaler vi lasergravering i forbindelse med gravering i plast.

11

Vejrbestandig gravering i plast

Da vores kunder benytter skiltning både inde og ude samt i alle typer af plast, er det vigtigt for os, at vi altid leverer et produkt, der kan holde til lidt af hvert. Derfor leverer vi vejrbestandig gravering i plast.

Vi laver også opmærkning af tangenter og opmærkninger af el-tavler. Hvem har ikke prøvet at stå i mørke, når strømmen er gået, og ikke kan se, hvad der er hvad. Det løser vi med en permanent mærkning af din el-tavle.

Alt fra reversskilte til udendørs skiltning

Gravering i plast er meget mere end bare skilte. Hvad med at få navn på dit barns cykelhjelm eller på lygterne, så er der ikke længere ballade om, hvem der ejer hvad. Eller hvad med at få et nyt skilt på postkassen. Dit firmalogo er heller ikke noget problem at lave i lige netop den størrelse, som du ønsker. Vi kan lave alt fra giveaways som nøgleringe, lightere og kuglepenne til udendørs skiltning.

Har du spørgsmål til gravering i plast eller ønsker du gravering, så send en mail til ln@ln-gravering.dk eller ring til os på telefon 98261715.

Kontakt os idag – og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, i forbindelse med gravering.

icon (5)  Firma

​LN Gravering
Cvr-nr.: 13705844

agenda  Kontakt

Tlf. 98 26 17 15​
E-mail: ln@ln-gravering.dk

pin  Adresse

​Rolighedsvej 64
9382 Tylstrup

Få et godt tilbud​

Vil du have et godt tilbud på din opgave?​

Indhent tilbud her »